Image default
Διατροφή

Αν θέλετε να αδυνατίσετε φάτε οπωσδήποτε αυτή την τροφή

Δεν χάνεται εύκολα κιλά; Φάτε οπωσδήποτε αυτή την τροφή…

Η απώλεια κιλών δεν είναι εύκολη υπόθεση και πολλοί από εμάς τείνουν να ξεχνούν τα απολύτως απαραίτητα τρόφιμα που μας βοηθούν να επιτύχουμε τον στόχο μας. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποια φαγητά έχουν την χαρισματική αυτή ικανότητα να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος.

Αν και έχεις καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να χάσεις βάρος, πιθανότατα θα επιλέξεις να παραιτηθείς από την διαδικασία απώλειας βάρους εάν δεν έχεις δει ορατά αποτελέσματα

Είναι πολύ απογοητευτικό, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις πια.
Η έρευνα του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα δείχνει ότι οι άνθρωποι που τρώνε καρύδια κάθε μέρα είναι 25% λιγότερο πιθανό να είναι παχύσαρκοι και 21% λιγότερο πιθανό να έχουν μια λεπτότερη γραμμή μέσης. Όσοι καταναλώνουν καρύδια εμφανίζουν χαμηλότερο δείκτη μάζας σώματος και υψηλότερα επίπεδα καλής χοληστερόλης.

Μάλλον σκέφτεσαι «Αυτό είναι τρελό! Όλα τα καρύδια είναι γεμάτα λιπαρά και θερμίδες» Αλλά δεν είναι ακριβώς αλήθεια!

Τα καρύδια είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, διαιτητικές ίνες και υγιή πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, έτσι τα καρύδια είναι ένα κορεσμένο φαγητό που μπορεί να βοηθήσει στην καταστολή της όρεξης, εξηγεί ο Carol O’Neil, επικεφαλής ερευνητής και καθηγητής στο Louisiana State University.

Εκτός από τα πολυάριθμα οφέλη, μια χούφτα ξηρών καρπών θα σε βοηθήσει στον στόχο σου: θα τρως λιγότερα και θα χάσεις βάρος πιο αποτελεσματικά. Μόνο 43 γρ. ξηρών καρπών ημερησίως (περίπου 1/3 φλιτζάνι) μπορούν να σου προσφέρουν πολλές από τις σημαντικές βιταμίνες, μέταλλα και ενέργεια που χρειάζεσαι καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Όλα αυτά τα αποτελέσματα, κάνουν τους καρπούς με κέλυφος ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα που μπορεί να έχεις ως μεσημεριανό πρωινό ή μεσημεριανό σνακ.
ipop.gr

Related posts

15 τροφές για εσένα που θες να αδυνατίσεις

mysite

Τροφές που ανεβάζουν τη χοληστερόλη

mysite

Τζίντζερ: 4 σημαντικοί λόγοι για να το αγαπήσετε, καθώς τα οφέλη του για την υγεία είναι τεράστια

alexpap

10 σούπερ τροφές για δυνατούς μυς

Tι να τσιμπήσετε προτού πάτε για ύπνο

mysite

Γιατί είναι ανθυγιεινό το κόκκινο κρέας

alexpap