Image default
Ναρκωτικά

Διακινούσαν κάθε είδους ναρκωτικά, καπνό και τσιγάρα

Οι αδελφοί ηλικίας 39 και 37 χρόνων συνελήφθησαν μετά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι τους οι αστυνομικοί της Ναρκωτικών
Πολυσχιδείς δραστηριότητες είχαν αναπτύξει δυο αδέλφια από τη Λάρισα, που φρόντιζαν να γεμίζουν τα πορτοφόλια τους με έσοδα από την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών για κάθε… γούστο, ενώ εμπλέκονταν και σε λαθρεμπόριο καπνού και τσιγάρων!

Οι αδελφοί ηλικίας 39 και 37 χρόνων συνελήφθησαν μετά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι τους οι αστυνομικοί της Ναρκωτικών, αφού είχαν δεχθεί πληροφορίες που δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση. Όπως διαπίστωσαν, το σπίτι είχε γίνει… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών και λαθραίων προϊόντων καπνού, ενώ διατηρούσαν και μια μίνι χασισοφυτεία!

Μόνο τα ναρκωτικά χάπια που είχαν στην κατοχή τους οι δράστες χωρίς την απαραίτητη συνταγή γιατρού, έφταναν τα 1.291! Τα αδέλφια μικροποσότητες ηρωίνης και βουπρενορφίνης, 12 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού 88,4 γραμμαρίων και σπόρους κάνναβης, ενώ καλλιεργούσαν και τέσσερα χασισόδεντρα ύψους ενός μέτρου!

Ακόμη, στο σπίτι βρέθηκαν 526 πακέτα τσιγάρων και ένδεκα συσκευασίες με χύμα αφορολόγητο καπνό βάρους τεσσάρων κιλών και 985,1 γραμμαρίων χωρίς την ένσημη ταινία φορολογίας, που εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί. Τα αδέλφια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενα για διακίνηση, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Δυο συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους 844 γραμμαρίων βρήκαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην κατοχή ενός 43χρονου Αλβανού που σταμάτησαν για έλεγχο στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου, στο ύψος της Αρετής. Έτσι, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

protothema.gr

Related posts

Ινδική κάνναβις

mysite

Καρκίνος του παγκρέατος

mysite

Ναρκωτικα: Η μάστιγα του αιώνα

mysite

Flakka: Το νέο ναρκωτικό, που είναι πιο επικίνδυνο από την κοκαΐνη

mysite

Ο Καναδάς νομιμοποιεί τη χρήση της μαριχουάνας

Κάπνισμα

mysite