Image default
Υγεία

Το ποτό που βοηθάει τη σεξουαλική ζωή του άντρα

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Το ποτό που ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ τη σεξουαλική ζωή των αντρών…

Όλοι ξέρουμε πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική δραστηριότητα του άντρα. Παρόλα αυτά όταν ένας άντρας πιει με μέτρο μπορεί το αλκοόλ να δράσει και ευεργετικά. Για παράδειγμα, όπως λένε οι ειδικοί, η μπύρα, φαίνεται πως σε μέτριες ποσότητες είναι ευεργετική για τη σεξουαλική τους ζωή.

Ποια είναι λοιπόν τα τρία οφέλη της μπύρας στη σεξουαλική υγεία ενός άντρα;

1. Ανεβάζει τη λίμπιντο:
Οι σκούρες μπύρες περιέχουν σημαντικές ποσότητες σιδήρου, συστατικό που διευκολύνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και επομένως συμβάλλει στην καλή και διαρκή στύση.

2. Αυξάνει τις αντοχές:
Σύμφωνα με μελέτη, η παγωμένη μπύρα βελτιώνει τις σεξουαλικές αντοχές του άντρα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι περίπου το ένα τρίτο των αντρών συμμετεχόντων που κατανάλωναν μέτριες ποσότητες μπύρας αντιμετώπιζαν μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου σε σύγκριση με όσους δεν έπιναν καθόλου. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η υγεία της καρδιάς συνδέεται άμεσα με τη σεξουαλική λειτουργία του άντρα.

3. Δίνει περισσότερη ενέργεια:
Η κατανάλωση αλκοόλ συνοδεύεται συχνά από υπνηλία, ναυτία ή τάση προς έμετο. Η μπύρα όμως περιέχει προβιοτικά και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οπότε δεν επιβαρύνει το στομάχι και δεν προκαλεί νωθρότητα σε περίπτωση που ο άντρας θελήσει να… αναλάβει δράση.
healthview.gr

Related posts

Δείτε ποια είναι τα οφέλη του στιγμιαίου καφέ.

vasilis.exnet

6 αλλαγές στον τρόπο ζωής για πρόληψη και αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη

alexpap

Πως μειώνεται ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του εντέρου

mysite

Λιπαρά οξέα αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη στις γυναίκες

Μερικά από τα συμπτώματα λοίμωξης από τον ιό του AIDS

mysite

Ψωρίαση: Ποιο σοβαρό κίνδυνο εγκυμονεί για την υγεία της καρδιάς

mysite