Δροσιστικά ποτά για όταν είμαστε σε δίαιτα

09/08/2016 10:07
Δροσιστικά ποτά για όταν είμαστε σε δίαιτα

Γνωρίζουμε καλά ότι το αλκοόλ απαγορεύεται όταν θέλουμε να χάσουμε κιλά. Ο διαιτολόγος, επιτρέπει να πίνουμε ένα ποτηράκι κρασί μια στο τόσο. Μπορείτε όμως, να έχετε ποικιλία στην καθημερινή διατροφή σας χωρίς πολύ σκέψη. Ποιοι χυμοί θα σε ξεδιψάσουν, θα σου κάνουν καλό και θα σε βοηθήσουν στο αδυνάτισμα;

1) Παγωμένο πράσινο τσάι.
Τα οφέλη του είναι πολλά. Αρχικά μας ξεδιψάει, είναι καλοκαιρινό και μας αρέσει. Είναι αντιοξειδωτικό, έχει φθόριο το οποίο ενισχύει τα δόντια και μας προφυλάσσει από οστεοπόρωση. Επίσης τα αντιοξειδωτικά του τσαγιού, μας προφυλάσσουν από καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές και αναστέλλουν την δημιουργία θρόμβων στο αίμα!

2) Χυμός Cranberry.
Είναι εύγεστος και έχει πολλά καλά. Μας προλαμβάνει από ασθένειες στα ούλα. Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και καταπολεμά λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

3) Φυσικός χυμός πορτοκάλι.
Τον γνωρίζουμε αρκετά καλά, και ξέρουμε πως έχει βιταμίνη C. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, προλαμβάνει από ασθένειες όπως ο καταρράκτης και τον καρκίνο του πνεύμονα. Mε τόση ενέργεια, κάνουμε κέφι περισσότερο από τους άλλους.

4) Ντοματοχυμός.
Αυτός ο χυμός μπορεί να προστατεύσει από πολλές μορφές καρκίνου. Είναι αντιοξειδωτικός και προστατεύει πνεύμονες και καρδιά. Χυμοί οι οποίοι είναι φρέσκοι χωρίς ζάχαρη είναι κατάλληλοι για την διατροφή μας. Φρέσκος χυμός ανανά ή λεμόνι είναι ότι πρέπει.
govastileto.gr