Image default
Διατροφή

Τα καλά της ζάχαρης…

Μέχρι σήμερα την είχες για εχθρό σου καθώς εκτός από περιττά κιλά «χαρίζει» κυτταρίτιδα και πολλές ενοχές. Μάθε ωστόσο ότι ο γλυκός αυτός πειρασμός μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά.

Έκαψες την γλώσσα σου με φαγητό ή με καφέ; Δεν έχεις παρά να «στάξεις» επάνω στο επίμαχο σημείο λίγους κόκκους ζάχαρης και θα νιώσεις μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα μεγάλη ανακούφιση.

Η ζάχαρη,όμως, αναδεικνύεται θαυματουργή και στη διατήρηση των λουλουδιών αλλά και του τυριού. Την επόμενη φορά που θα βάλεις στο βάζο σου λουλούδια πρόσθεσε τρία κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και δύο κουταλιές της σούπας ξύδι και θα παραμείνουν «ζωντανά» για καιρό!

Τέλος, βάλε κυβάκια ζάχαρης στο τάπερ με το τυρί και ξέχνα τη μούχλα για μεγάλο χρονικό διάστημα!

ΠΗΓΗ: https://www.olivemagazine.gr

Related posts

Τα καλά και τα κακά λιπαρά στη διατροφή μας

Οι 6 τροφές που αυξάνουν τη συγκέντρωση και ενισχύουν τη μνήμη

victoria.exnet

H αλήθεια για το νερό με λεμόνι

Τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και των λαχανικών ανάλογα με το χρώμα τους

mysite

Δώστε προσοχή σε ορισμένες καλοκαιρινές τροφές

mysite

Σε τι οφελούν τον οργανισμό μας τα πεπόνια

mysite