Image default
Υγεία

Αυτές είναι οι τροφές που θα έπρεπε να αποφύγεις πριν το σεξ

Ενώ όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τις τροφές που πρέπει να τρώμε για να ανέβει η λίμπιντο κι η ερωτική μας διάθεση, κανείς δεν μας μίλησε ποτέ για τις τροφές που ΔΕΝ πρέπει να τρώμε πριν το σεξ.

Το φαγητό είναι ικανό να επηρεάσει τη σεξουαλική μας διάθεση τόσο με θετικό όσο και με αρνητικό τρόπο, επομένως είναι αναγκαίο να κάνεις σοφές επιλογές αν έχεις σκοπό να «γλεντήσεις» σήμερα το βράδυ. Ετοιμάσου λοιπόν για μερικές διατροφικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να αποφύγεις να καταναλώσεις αν σχεδιάζεις να κάνεις σεξ απόψε:

1. Τυρί

Αρκετά προφανές το συγκεκριμένο. Για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, το τυρί είναι μία τροφή που είναι ικανή να καταστρέψει κάθε ερωτική διάθεση. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα παράγουν εκκρίσεις (βλέννα) σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, επομένως δεν είναι και πολύ καλή ιδέα να καταναλώσεις τυρί πριν κάνεις σεξ.

2. Σοκολάτα

Ω ναι. Η σοκολάτα είναι απαγορευτική πριν το σεξ, εκτός κι αν πρόκειται για τη μαύρη. Η μαύρη σοκολάτα περιέχει 70% κακάο και δεν είναι μόνο ένας απολαυστικός τρόπος να ξεγελάσεις την κοιλιά σου, αλλά και προάγγελος της σεροτονίνης, της ορμόνης που σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος και μειώνει τα επίπεδα του στρες. Η μαύρη σοκολάτα περιέχει φαινυλαιθυλαμίνη (dafuq), την ίδια χημική ουσία που εκκρίνει το σώμα όταν ερωτεύεσαι.

3. Τσίχλα

Η τσίχλα είναι ιδανική στο να προκαλεί δύο πράγματα: πρήξιμο και ρέψιμο. Νομίζω ότι είναι τα τελευταία πράγματα που θέλει κανείς να του συμβούν την ώρα που κάνει σεξ, οπότε απέφυγε την τσιχλίτσα και φάε καμία καραμελίτσα.

4. Κόκκινο κρέας

Μπορεί το φαγητό και δη το κόκκινο κρέας να σου δίνει ενέργεια, αλλά σε κάνει να πέφτεις σε λήθαργο αφού φας. Το μόνο που θα θες ύστερα από ένα πλούσιο γεύμα με κρέας, θα είναι να θες να κοιμηθείς του καλού καιρού, αφού ο ανθρώπινος οργανισμός κάνει υπερπροσπάθεια για να χωνέψει. Τα σχέδια για σεξάκι λοιπόν, αναγκαστικά θα αναβληθούν.

5. Μπρόκολο

Όσο υγιεινό κι αν είναι ως τροφή, πρέπει να το αποφύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι πριν από το σεξ. Το μπρόκολο είναι γεμάτο με χημικές ουσίες που κατευνάζουν τη λειτουργία των οιστρογόνων με αποτέλεσμα να μεινώνουν τη λίμπιντο και την ερωτική διέγερση της γυναίκας.

6. Τηγανιτές πατάτες

Τα λιπαρά που διαθέτουν μπορούν να είναι πολύ βλαβερά για τους άντρες και να έχουν αρνητική επίδραση στην τεστοστερόνη τους. Μπορεί επίσης να γίνει ακόμη πιο δύσκολο για εκείνους να διατηρήσουν την στύση τους. Επίσης οι τηγανιτές πατάτες απελευθερώνουν πολύ γρήγορα ενέργεια στο σύστημά μας, η οποία εξαντλείται το ίδιο σύντομα, με αποτέλεσμα να νιώθουμε τελικά καταρρακωμένοι.

7. Κόκκινο κρασί

Ναι, ακόμη κι αυτό. Ένα ποτηράκι κρασί φυσικά κι επιτρέπεται, αλλά σε καμία περίπτωση ένα ολόκληρο μπουκάλι. Το αλκοόλ είναι ικανό να μειώσει την ευαισθησία σου στα αγγίγματα και να εξασθενίσει τον οργασμό σου. Αντί να κάνεις αγκαλιές με εκείνον/η, θα κάνεις αγκαλιές με το μαξιλάρι…

8. Βρώμη

Ενώ η βρώμη έχει απίστευτα θετικά και καλά για τον οργανισμό σου κι είναι ιδανική για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, λίγο πριν το σεξ είναι ικανή να καταστρέψει τη σεξουαλική σου επιθυμία. Άσε που επειδή είναι τίγκα στους υδατάνθρακες θα σου προκαλέσει βραδινό φούσκωμα.

 

Πηγή: Voice News

Related posts

Πίεση αίματος: Οι 8 καλύτερες τροφές για την υπέρταση

alexpap

Σημάδια που προδίδουν όγκο στον εγκέφαλο

mysite

Νέα έρευνα επιστημόνων ταυτίζει τις παρενέργειες της ζάχαρης με αυτής της κοκαϊνης

adrianos.exnet

Δοκιμάζουν αντιβιοτικά για τον… πόνο στη μέση!

mysite

Πως να ρυθμίσετε το μεταβολισμό σας

mysite

Τα πλεονεκτήματα της ΑΛΟΗΣ για τον οργανισμό

adrianos.exnet