Image default
Ομορφιά

Αυτοί είναι οι 5 φυσικοί τρόποι να μείνετε νέοι σύμφωνα με την επιστήμη

Ορισμένες γυναίκες θέλουν να δείχνουν για πάντα νέες και είναι διατεθειμένες να δοκιμάσουν τα πάντα. Κρέμες, χάπια, μπότοξ… Τώρα όμως δεν είναι ανάγκη να φτάνουμε στα άκρα. Η ίδια η επιστήμη μας προτείνει φυσικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διατηρηθούμε νέοι.
Ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες με επικεφαλής την καθηγήτρια Dr. Dawn Carr έκαναν μετα-ανάλυση δεκάδων ερευνών για να μπορέσουν να βρούν μη ιατρικούς τρόπους για να παραμείνουμε νέοι για πολλά χρόνια.
Ποιοι είναι αυτοί;

1. Πάρτε πτυχίο Πανεπιστημίου
Η εκπαίδευση και η μόρφωση μας ανοίγουν το μυαλό και μας φέρνουν σε επαφή με νέες εμπειρίες που μπορεί να μας κάνουν να ξανανιώσουμε.

2. Κάντε ένα οικονομικό σχέδιο
Αυτό κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και διώχνει σε μεγάλο βαθμό το άγχος που μπορεί να μας κάνει να γεράσουμε πριν την ώρα μας.

3. Να έχετε καλούς φίλους
Ο κοινωνικός περίγυρος είναι πολύ σημαντικός τόσο για την ψυχική όσο και για τη σωματική μας υγεία. Η ψυχολογική υποστήριξη που μας προσφέρουν οι φίλοι μειώνει το άγχος που μπορεί να αφήσει τα σημάδια του επάνω στο δέρμα μας και το σώμα μας.

4. Κάντε γυμναστική
Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για να κρατάμε μυαλό και σώμα σε φόρμα. Και φυσικά να διατηρούμαστε στην ίδια φυσική κατάσταση ακόμα και αν τα χρόνια περνάνε.

5. Να τρώτε σωστά και καλά
Η διατροφή είναι το κλειδί της μακροζωϊας όπως έχουν δείξει πολλές έρευνες. Μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή μπορεί να μας προστατέψει από ασθένειες όπως διαβήτης και καρκίνος που θα μειώσουν τη διάρκεια της ζωής μας.
healthview.gr

Related posts

Τριχόπτωση του φθινόπωρου: Μύθος ή πραγματικότητα;

mysite

Άλλο ένα πλεονέκτημα της ΑΛΟΗΣ που δε γνωρίζαμε

adrianos.exnet

H αυξημένη κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να καταστρέψει το πρόσωπό σου

Πως να αντιμετωπίσεις τα πρησμένα μάτια και τους μαύρους κύκλους

mysite

Ομορφιά: Οι αισθητικές παρεμβάσεις για τέλεια χείλη

mysite

10 αξεπέραστα beauty tips

mysite