Image default
Uncategorised

Κάνε κοιλιακούς πέτρα με το τηγάνι της κουζίνας

Η γυμναστική γενικά δεν είναι η ασχολία για την οποία πετάμε τη σκούφια μας. Ειδικά όταν αυτή πρέπει να γίνεται συνδυαστικά με διατροφή για να χάσεις κάποια κιλά τα οποία έχεις πάρει μέσα σε ένα χρονικό διάστημα. Τον τελευταίο χρόνο και με τα γυμναστήρια κλειστά, η υπαίθρια άσκηση ή η γυμναστική στο σπίτι έχει γίνει η νέα μας συνήθεια, ενώ έχουμε ανακαλύψει και νέες μεθόδους να μην βαριόμαστε.

Και σου εξηγούμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε με αυτό. Γενικά όταν κάνεις συνέχεια τα ίδια πράγματα είναι λογικό να βαριέσαι από ένα σημείο κι έπειτα. Γι’ αυτό πειραματιζόμαστε με διάφορα πράγματα όταν έχουμε και τον απαιτούμενο χρόνο ή θέλουμε να αυξήσουμε λίγο τον βαθμό δυσκολίας στη γυμναστική.
Ήξερες ας πούμε πως το τηγάνι της κουζίνας μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις κοιλιακούς; Ναι καλά διαβάζεις, κοιλιακούς με το τηγάνι. Ξέρουμε έχεις συνηθίσει να το χρησιμοποιείς για να φτιάχνεις κρέπες, pancakes και κάποιο τηγανιτό αυγό.

Μπορείς όμως να κάνεις κι εξαιρετικές ασκήσεις γυμναστικής, και ειδικότερα ασκήσεις κοιλιακών με αυτό το σκεύος. Περίεργο ε; Είναι πράγματι κάπως αυτό που σου λέμε, όμως μπορεί να γίνει και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα.

Στο βίντεο παρακάτω θα πάρεις μερικές ιδέες για ασκήσεις κοιλιακών. Δοκίμασε τις και θα μας θυμηθείς.

Related posts

18 πανεύκολοι τρόποι αδυνατίσματος

Περπάτημα: τελικά αδυνατίζει;

Πέντε εύκολες ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά σε ένα μήνα

404