Image default
Διατροφή

Με ποια γλυκά θα επιβραβεύσεις τον εαυτό σου μετά την άσκηση;

Φροντίζεις για την εμφάνιση και την υγεία σου και παρά το ότι δεν έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο, ασκείσαι τακτικά. Μετά την άσκηση επιβραβεύεις πάντα τον εαυτό σου για την προσπάθεια απολαμβάνοντας ένα… γλυκό! Ποιο είναι το μυστικό σου;

Δεν σου αρέσει να στερείσαι ό,τι αγαπάς. Λατρεύεις τη γυμναστική και πάντα καταφέρνεις να βρίσκεις χρόνο για να ασκείσαι. Λατρεύεις όμως και τα γλυκά. Για αυτό βρήκες τον τρόπο να τα απολαμβάνεις μετά τη γυμναστική σου, χωρίς να φορτώνεσαι τύψεις και ενοχές.

Ενημερώνεσαι για τις τάσεις στη γυμναστική και τη διατροφή και ξέρεις ότι τα προϊόντα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη αποτελούν μία από τις καλύτερες και πιο υγιεινές επιλογές για μια γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της χωρίς να στερείται τίποτα.

Έτσι, κάθε φορά που τελειώνεις τη γυμναστική σου και επιθυμείς όσο τίποτε άλλο, ένα γλυκό, επιλέγεις ανάμεσα στα επιδόρπια της Sweet & Balance.
Πεντανόστιμα, πανεύκολα να τα φτιάξεις μόνη σου, χωρίς ζάχαρη αλλά με γλυκαντικό από εκχύλισμα του φυτού stevia, έχουν περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο, ενώ τα περισσότερα εξ αυτών περιέχουν φυτικές ίνες. Με δυο λόγια, είναι η γλυκιά απόλαυση που χαρίζεις στον εαυτό σου χωρίς τύψεις! Με δυο λόγια, είναι η γλυκιά απόλαυση που χαρίζεις στον εαυτό σου χωρίς τύψεις!

Η μεγάλη τους ποικιλία μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γυναίκα που αθλείται, είτε είναι λάτρις της σοκολάτας, των φρουτένιων γεύσεων ή του παγωτού.

Αυτά είναι τα ιδανικά επιδόρπια Sweet & Balance για την:
Choco lover:
Μία σοκολάτα σε μικρή συσκευασία των 40 γραμμαρίων Sweet & Balance, με γέμιση πορτοκάλι ή μία σοκολάτα γάλακτος με γέμιση πραλίνα, cappuccino ή φράουλα.

Μερικά κομμάτια από την αγαπημένη σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα Sweet & Balance.
Aνάλαφρη μους σοκολά Sweet & Balance, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι.
Σπιτικό παγωτό σοκολάτα με σιρόπι σοκολάτας… κλασική αξία!

Fruits lover:

Κρέμα ζαχαροπλαστικής Sweet & Balance με φράουλες και ζελέ φράουλας Sweet & Balance. Ελαφρύ, φρουτένιο και απολαυστικό γλυκό!
Μπαβαρουάζ κεράσι με ζελέ κεράσι Sweet & Balance και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών. Το απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό!

Ice cream lover:
Σπιτικό παγωτό βανίλια με σιρόπι σοκολάτας, σκέτο όνειρο.
Σπιτικό παγωτό με σοκολάτα και μπισκότο, που μοιράζεται με την οικογένειά της- το λατρεύουν και τα παιδιά!
faysbook.gr

Related posts

Ποια είναι η ιδανική ώρα για το τελευταίο γεύμα της ημέρας για να μην ανέβει ο δείκτης της ζυγαριάς;

alexpap

Η vegan διατροφή βοηθάει τους αθλητές, σύμφωνα με έρευνα

alexpap

Ποια είναι η κατάλληλη ώρα για… ανθυγιεινές τροφές;

Ένα φρούτο που καταπολεμά την ουλίτιδα

Ποιος είναι ο πιο επιτυχημένος τρόπος για τη ρύθμιση της υψηλής χοληστερόλης;

alexpap

Η τεράστια διατροφική αξία των κερασιών

mysite