Image default
Διατροφή

Τα οφέλη της Σισάντρας από την Κίνα για τον οργανισμό

Η μαγική ΣΙΣΑΝΤΡΑ! Πείτε ΑΝΤΙΟ στα προβλήματα…
Μας έρχεται από τη μακρινή Κίνα, όπου εδώ και πολλούς αιώνες αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά βότανα, με δεκάδες χρήσεις στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Στη χώρα μας κυκλοφορεί σε μορφή σκόνης και ταμπλετών.

Τα οφέλη της για την ανθρώπινη υγεία δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δεκάδες. Πάρτε μία βαθιά ανάσα και ελάτε να δούμε τα πιο πολλά από αυτά: Θεωρείται άριστο φάρμακο για προβλήματα του ήπατος. Τονώνει, αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα, αυξάνοντας την ενέργεια και την αντοχή. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, και προσφέρει έντονη αντιοξειδωτική προστασία.

Επιδρά θετικά στην κυκλοφορία του αίματος, προστατεύοντας την καρδιά. Αυξάνει τη σεξουαλικότητα και τονώνει το αναπαραγωγικό σύστημα σε άνδρες και γυναίκες. Βοηθάει στη θεραπεία του άσθματος και της γρίπης, στη δυσπεψία, στις αναπνευστικές παθήσεις, έχει αντιγηραντική δράση και χαρίζει λάμψη, ομορφιά και μακροζωία.

Συνδράμει στην αντιμετώπιση του βήχα, του πονόλαιμου, του κρυολογήματος, σε περιπτώσεις αϋπνίας, άγχους και στρες, αντιμετωπίζει τις νυχτερινές εφιδρώσεις και την κατάθλιψη, την υψηλή πίεση και την υψηλή χοληστερόλη. Τέλος, ενισχύει την όραση και την ακοή και έχει αντιβακτηριακές και αντιιικές ιδιότητες. Για αυτό χρησιμοποιείτε σχεδόν παντού από τους Κινέζους, ωστόσο οι περισσότερες από τις παραπάνω ιδιότητές της έχουν επιβεβαιωθεί και από Ευρωπαίους ή Αμερικανούς επιστήμονες. Πάντως, δεν πρέπει να καταναλώνεται από εγκύους και από όσους ακολουθούν άλλη φαρμακευτική θεραπεία.

healthreportaz.gr

Related posts

Πώς να αφαιρέσεις τα υπολείμματα από φυτοφάρμακα σε φρούτα και λαχανικά

alexpap

Αυγά: τι ακριβώς ισχύει τελικά με την χοληστερίνη;

alexpap

Οι τροφές που βελτιώνουν το νευρικό μας σύστημα

vetapa.exnet

H μεσογειακή διατροφή και η καφεΐνη προστατεύουν τα μάτια από τον κίνδυνο τύφλωσης

mysite

Φαγητά που χορταίνουν και επιταχύνουν το χάσιμο βάρους

alexandros

Διατροφή για ενέργεια και καλύτερη διάθεση

mysite