Πως μπορούμε να το ελαττώσουμε Το αλάτι έχει την ιδιότητα να νοστιμίζει τα φαγητά και κατ’ επέκταση τη ζωή μας. Άλλωστε, ο οργανισμός μας χρειάζεται...
Ο μάραθος αποτελεί ένα από τα λιγότερο γνωστά λαχανικά, ωστόσο αξίζει μια θέση στο πιάτο μας, αν σκεφτούμε τις θεραπευτικές του ιδιότητες, τα θρεπτικά του...
Τα σταφύλια είναι φρούτο που οι εδικοί συστήνουν για μακροζωία και αποτοξίνωση.Εκτός από τη μοναδική του γεύση, το σταφύλι αποτελεί ασπίδα προστασίας της υγείας. Έχει...
Τι αποκαλύπτει νέα, πολυετής μελέτη για τις επιδράσεις του στην ακεραιότητα των κυττάρων του μυοκαρδίου. Από ποια πάθηση προστατεύει μακροπρόθεσμα. Πόσο πρέπει να καταναλώνουμε καθημερινά....
Θρόμβωση ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία σχηματίζεται μέσα σε ένα αιμοφόρο αγγείο μια συμπαγής μάζα αίματος, που ονομάζεται αιματόπηγμα ή – απλούστερα – θρόμβος....