Νερό με μέλι ένας δυνατός συνδυασμός

19/01/2015 06:51
Νερό με μέλι ένας δυνατός συνδυασμός

nero meli

Πιθανώς θα γνωρίζετε τα ιατρικά πλεονεκτήματα του μελιού, αλλά έχετε ποτέ ανακαλύψει τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού με μέλι;

Βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και ανακατέψτε. Θα προκύψει ένα μείγμα 30% μελιού, το οποίο είναι πανομοιότυπο με το πλάσμα του αίματος. Το μέλι κάνει μια παχιά ένωση στο νερό, το οποίο επεκτείνει τα ιατρικά πλεονεκτήματα του παρόντος μείγματος. Εναρμονίζει τη μεθοδολογία επεξεργασίας, πράγμα που σημαίνει ότι βάζει τέλος στο θέμα των «τεμπέλικων εντέρων».

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, παρέχει προστασία έναντι της βρογχίτιδας και καθαρίζει τα σωματικά υγρά στους πνεύμονες. Παράλληλα, καθαρίζει το πεπτικό σύστημα των παρασίτων και φροντίζει την αναπαραγωγή τους. Καλό θα είναι να πίνετε το νερό με μέλι το πρωί με άδειο στομάχι.

Και να θυμάστε ότι δεν θα έχετε οποιαδήποτε προβλήματα σε περίπτωση που πίνετε αυτό το ρόφημα το βράδυ, καθώς ανακουφίζει τη λειτουργία του νεφρού.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το μείγμα για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας, αφού θα κάνει το δέρμα σας πιο ήπιο, λαμπερό και λείο.

Πηγή

Leave a Reply