Image default
Ειδήσεις - Νέα

Ποιά είναι η ποιότητα του γάλακτος

Πρώτα κατέστρεψαν την βιοτεχνία στην Ελλάδα, ανοίγοντας τις πόρτες στους Κινέζους, και μετά …δήθεν ψάχνουν τρόπο να γίνουμε ανταγωνιστικοί, σε σχέση με τα κράτη όπου ακόμα βασιλεύει η δουλεία.

Τώρα κατέστρεψαν την Ελληνική Κτηνοτροφία, επιτρέποντας την εισαγωγή μπαγιάτικου γάλακτος με την ένδειξη …«φρέσκο» και μετά άρχισαν να υποκρίνονται ότι ανησυχούν.
Μάλιστα για χρόνια ήμασταν υποχρεωμένοι να παράγουμε ΛΙΓΟΤΕΡΟ γάλα από αυτό που χρειαζόμασταν ως χώρα, με νόμο της Ε.Ε.
Τώρα πλέον παράγουμε λιγότερο από το 50% αυτού που καταναλώνουμε και συμπληρώνουμε με γάλα της γνωστής Ευρωπαϊκής «ποιότητας» γεμάτο αντιβιοτικά, διοξίνες κλπ.

cf84e1bdbdcf81ceb1 c2abe1bc80cebdceb7cf83cf85cf87cebfe1bfa6cebdc2bb ceb3ceb9e1bdb0 cf84e1bdb4cebd cf80cebfceb9e1bdb9cf84ceb7cf84ceb1

Πηγή

Related posts

Βότανα: Ενισχύουν την πνευματική και ψυχική υγεία

mysite

Η αξία των βοτάνων μέσα στο μπαρ

mysite

Μέλι: Οι ιδιότητές του ως αντίδοτο και 4 τρόποι αξιοποίησης του!

mysite

Διατροφή ελεύθερης γλουτένης

mysite

Οι 4 πιο βλαβερές ουσίες που εμπεριέχονται στα επεξεργασμένα τρόφιμα

mysite

«Μην βάζετε τα νεογέννητα για ύπνο στον καναπέ»

mysite

Leave a Comment