Κάποιες τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. Κάποιες μάλιστα, αυξάνουν τις πιθανότητες πολύ περισσότερο. Δείτε την παρακάτω λίστα με τις 10 πιο καρκινογόνες τροφές:
1) Γενετικά Μεταλλαγμένοι Οργανισμοί (GMOs)
2) Επεξεργασμένα κρέατα
3) Ποπκόρν στο φούρνο μικροκυμάτων
4) Προϊόντα τύπου coca-cola
5) Φαγητά και αναψυκτικά “διαίτης”
6) Επεξεργασμένο “λευκό” αλεύρι
7) Επεξεργασμένη ζάχαρη
8) Μήλα, σταφύλια και άλλα “βρόμικα” φρούτα
9) Σολωμός ιχθυοτροφείου
10) Υδρογονωμένα έλαια