Image default
Ειδήσεις - Νέα

Οι δέκα πιο καρκινογόνες τροφές που πρέπει να αποφεύγουμε

Κάποιες τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. Κάποιες μάλιστα, αυξάνουν τις πιθανότητες πολύ περισσότερο. Δείτε την παρακάτω λίστα με τις 10 πιο καρκινογόνες τροφές:
1) Γενετικά Μεταλλαγμένοι Οργανισμοί (GMOs)
2) Επεξεργασμένα κρέατα
3) Ποπκόρν στο φούρνο μικροκυμάτων
4) Προϊόντα τύπου coca-cola
5) Φαγητά και αναψυκτικά “διαίτης”
6) Επεξεργασμένο “λευκό” αλεύρι
7) Επεξεργασμένη ζάχαρη
8) Μήλα, σταφύλια και άλλα “βρόμικα” φρούτα
9) Σολωμός ιχθυοτροφείου
10) Υδρογονωμένα έλαια

Πηγή

 

Related posts

Μέλι: Οι ιδιότητές του ως αντίδοτο και 4 τρόποι αξιοποίησης του!

mysite

Πιο ευδιάθετοι όσοι τρώνε πολλά φρούτα και σαλάτες

mysite

Το μυστικό φάρμακο

mysite

Πόδια χωρίς μύκητες-συμβουλές πρόληψης.

mysite

35 βότανα για αδυνάτισμα και καλή υγεία

mysite

Η ύπαρξη στόχων στην ζωή προστατεύει την καρδιά

mysite

Leave a Comment