Image default
Υγεία

Η κατάλληλη οδοντόκρεμα για τα ευαίσθητα παιδικά δοντάκια

Τα ευαίσθητα παιδικά δόντια και ούλα θέλουν τη δική τους ξεχωριστή οδοντόπαστα, χωρίς οινόπνευμα, με φθόριο και με γεύση φρούτου!

Η στοματική φροντίδα των παιδιών, είναι εξίσου σημαντική με αυτή των ενηλίκων!

Και εκτός από την αναγκαιότητα της καθημερινής στοματικής φροντίδας, τα παιδιά, είναι θετικό να μάθουν από μικρή ηλικία καλές συνήθειες, οι οποίες θα τα συνοδεύουν σε όλη της την ζωή.

Όμως τα παιδιά επιβάλλεται να έχουν τη δική τους φθοριούχο οδοντόπαστα, ειδικά σχεδιασμένη για την καθημερινή προστασία και την ενδυνάμωση των ευαίσθητων παιδικών δοντιών.

Το στοίχημα θα λέγαμε ότι δεν διαφέρει από αυτό των ενηλίκων: δηλαδή, μία οδοντόπαστα που καταπολεμά την τερηδόνα, δυναμώνει δόντια & ούλα, αναστέλλει τη δημιουργία πλάκας, με ενεργή προστασία με οργανικό φθόριο και ξυλιτόλη και φυσικά χωρίς Οινόπνευμα και Parabens.

Με φθόριο από οργανικά μόρια, για καλύτερη απορρόφηση σε σχέση με αντίστοιχες ανόργανες ενώσεις, προσφέροντας έτσι, αποτελεσματική και μεγάλης διάρκειας προστασία από την τερηδόνα. Χάρη στην ξυλιτόλη, ένα φυσικό γλυκαντικό, προστατεύει καθημερινά τα δόντια από τα οξέα που προκαλούν τερηδόνα και προλαμβάνει τον σχηματισμό της μικροβιακής πλάκας.

Και φυσικά με γεύση αγαπημένη όπως μπανάνα ή τσιχλόφουσκα, θα είναι ό,τι καλύτερο για τους μικρούς μας φίλους!

→ Το παιδί, είτε μόνο του, είτε με τη βοήθεια της μητέρας ή του πατέρα, θα τοποθετήσει μία μικρή ποσότητα οδοντόπαστας στην οδοντόβουρτσα, θα βουρτσίσει τα δόντια του με απαλές κινήσεις και στη συνέχεια θα ξεπλύνει.

Για τη μέγιστη προστασία και φροντίδα των παιδικών δοντιών συνιστάται βούρτσισμα πρωί, μεσημέρι και βράδυ, μετά από τα γεύματα.

Τώρα τα παιδιά, έχουν τη δική τους ξεχωριστή οδοντόπαστα και μάλιστα απολαμβάνουν ιδιαίτερα το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών!

ΠΗΓΗ: https://www.2happy.gr

Related posts

Φλαβονοειδή: Πόσο σημαντικά είναι για τις γνωστικές λειτουργίες;

alexpap

Τα 7 πιο θρεπτικά φρούτα που βοηθούν στην απώλεια βάρους

Η καχεξία αίτιο θανάτου στο 5-23% καρκινοπαθών τελικού σταδίου

mysite

Νέο φάρμακο επιβραδύνει την πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας

mysite

Συμβουλές για καλό ύπνο και με καύσωνα

mysite

Τι να «κόψετε» για να μην έχετε προβλήματα με την καρδιά σας στα 50

alexandros